Стратегія ставок на волейбол

Стратегії ставок 03 трав. 2022, 09:13
волейбол

Стратегія ставок на волейбол здатна принести клієнту виграш у букмекерській конторі. Нехай ця дисципліна не входить до числа найпопулярніших видів спорту, фанатів у неї предостатньо.

Більшість відзначають, що волейбол має хорошу динаміку і загострення пристрастей. Це не могли залишити без уваги букмекери, тому стали пропонувати укладати парі на цей вид спорту. Причому зробити це можна не тільки до матчу, а й у режимі реального часу.

Сам же волейбол став офіційним з появою міжнародної федерації в 1947-му році. Через два роки пройшов перший чемпіонат світу серед волейбольних країн. У 1964-му році волейбол став одним із видів спорту, що входить до олімпійської програми. Щоб стати волейболістом, необхідно мати досить високий зріст, що завадило стати цій дисципліні більш масовою. Однак навіть серед тих, хто не грає в нього професійно, все одно багато шанувальників.

Відомі стратегії ставок на волейбол

Є найрізноманітніші стратегії ставок на волейбол. В інтернеті повно різних тактик, які обіцяють високий прибуток. Якісь із них продавалися за гроші і тільки потім ставали доступними безкоштовно. А інші спочатку поширювалися вільно. Далі розберемо основні стратегії на волейбол.

Догон або стратегія 95% прохідність

Не зовсім зрозуміло, чому вона отримала назву "Стратегія ставок на волейбол (95 прохідність)". Річ у тім, що ця тактика ґрунтується на класичному догоні. З цієї причини не потрібні якісь глибокі знання індустрії беттінгу. Усе впирається у величину банку. Що більше коштів може дозволити собі клієнт, то вищі шанси на перемогу. Багато хто вважає, що це безпрограшна стратегія ставок на волейбол, але при цьому вона здатна привести до краху.

Суть полягає в ставках на одну подію. Існує безліч варіантів стратегій. Можна ставити на перемогу команди в розіграші і продовжувати це доти, доки ставка не зіграє. У разі програшу необхідно збільшувати суму ставки вдвічі. Також варто врахувати, що коефіцієнт події повинен наближатися до двох, щоб не тільки відбити витрати, а й заробити. Резонно вибрати контору з найменшою маржею.

Найвідоміша стратегія ставок на волейбол у лайві

Багато хто віддає перевагу ставити саме по ходу зустрічі. Стратегія ставок на волейбол у лайві дає досить хорошу перевагу гравцям. Річ у тім, що під час матчу простіше побачити стан команд та інші фактори, які можуть вплинути на кінцевий результат. Трапляється, ще так, що аутсайдер виграє перший сет або відривається за очками в ньому. У такий момент коефіцієнт на фаворита зростає, тому можна поставити за вигіднішими котируваннями, ніж до початку зустрічі.

Ця стратегія на волейбол вимагає гри в тій букмекерській конторі, яка приділяє багато часу лайв ставкам. Є ризик, що ставки в режимі реального часу будуть припинені або залишаться тільки на сети. Тому варто заздалегідь ознайомитися з умовами приймання парі в live у букмекерської контори з цієї дисципліни.

Складна стратегія ставок на волейбол 24/20 (22/24)

Стратегія ставок на волейбол 24/20 вельми складна з технічної точки зору. Необхідно знайти гру і дочекатися, коли одна з команд набере 24 очки. У команди, що програє, в цьому випадку має бути не більше 20 очок. У букмекерській конторі буде виставлена фора, що відокремлює команду, яка виграє, на одне очко. Якщо цей колектив подає, то необхідно брати мінусову фору на нього, а якщо подає той, хто програє, то беремо плюсову фору. Заковика полягає в тому, що потрібно не просто зробити ставку, а дочекатися самого моменту подачі.

Ставити треба в тому випадку, якщо після подачі команда зберігає м'яч. На це будуть лічені секунди. Однак саме в цю мить коефіцієнт буде найбільш завищеним, а значить на дистанції принесе прибуток. Для гравця це може бути найкраща стратегія ставок на волейбол, якщо він врахує такі моменти:

  • З технічного погляду тактика вельми складна, оскільки вимагає високої швидкості;
  • Також існує ризик того, що букмекер закриє заздалегідь ставки;
  • Необхідно підготуватися і бути на крок попереду. Знайти трансляцію матчу з мінімальною затримкою;
  • Вибрати букмекерську контору, що закриває прийом парі на якомога менший час.

Стратегія ставок на волейбол - тотал більше/менше

Стратегія ставок на волейбол - тотал більше/менше включає в себе безліч підвидів. Існують різні ситуації, коли це може працювати:

  • Наприклад, під час зустрічі двох рівних суперників, дві перші партії закінчилися з меншим рахунком, ніж передбачалося букмекером заздалегідь. Таким чином, шанси, що під час третього сету обидві команди проб'ють тотал, вищі. Отже, це буде вигідною ставкою;
  • Крім цього, є варіант, де в поєдинку рівних команд одна серйозно відірвалася в сеті. У такій ситуації шанси зрівняти в іншого колективу вельми великі, а отже, поставити на тотал більше буде хорошим рішенням.

Крім ставок на тотал більше, також є варіанти зі зворотною ситуацією:

  1. Часто на мінусову фору коефіцієнти не надто високі, але явний фаворит нам відомий. Навряд чи аутсайдер зможе заробити багато очок, а значить логічно буде поставити на тотал менше. Особливо добре це працює, коли команда фаворит не дуже добре стартувала, але є всі шанси очікувати, що вона повинна розгромити суперника;
  2. Коли партія дійшла до рахунку 25:25, вона може закінчитися в будь-який момент. Багато гравців ставлять на тотал менше і якщо він не зайшов, догоном збільшують наступне парі. Ця тактика більш ризикована, але здатна принести прибуток уже на перших щаблях.

Стратегія на волейбол - фора плюсова/негативна

Стратегія на волейбол - фора плюсова/негативна відома ще як В17. Необхідно знайти зустріч і подивитися, що передбачає букмекер. Якщо в першому сеті фаворит переміг із вищою різницею, ніж очікувалося, то на наступну партію треба брати плюсову фору на аутсайдера. Якщо в першому сеті навпаки, була наполеглива боротьба і позитивна фора зайшла із завидною перевагою, то на наступний сет ставимо вже мінусову фору на сильніший колектив.

Ця тактика має важливі умови, які потрібно враховувати перед її застосуванням:

  • Ставити необхідно тільки на другу партію. Третій сет може бути непередбачуваним, а перший відводиться на попередній аналіз;
  • У цій стратегії не можна застосовувати наздоганяння, оскільки це дуже небезпечно для банку. У разі програшу за ставкою слід просто перейти до іншого матчу з тими ж умовами;
  • Сума ставки не повинна перевищувати 5% від усього банку, щоб мати плюс на дистанції.

Хтось вважає, що в тривалій перспективі В17 - це безпрограшна тактика на волейбол. Однак слід дотримуватися основних правил, щоб не втратити гроші.

Олександр Нестеров Автор статті